Categories
Annonce

Superfoods der kan hjælpe dig til en pænere hud

Har du hørt om de såkaldte superfoods? Superfoods er fødevarer, der har en række særlige egenskaber foruden at bidrage med næring til kroppen. Superfood kan fx være gavnlige mod livsstilssygdomme og hjælpe dig med at se yngre ud.

Vil du gerne slippe for smilerynker og filler behandlinger? Så læs med her.

Spirulina og 9 andre Superfoods

En anden næringsrig plante med højt klorofylindhold er spirulina, som faktisk er en alge, der gør den særlig let at fordøje. Udover alle klorofylets gode egenskaber indeholder spirulina en utrolig mængde protein og essentielle aminosyrer.

Desuden er det en fantastisk kilde til antioxidanter, B-vitaminer og andre næringsstoffer.

Curcumin

Curcumin fundet i gurkemeje er en meget stærk anti-inflammatorisk forbindelse, og den har fordele til hjertesygdomme og forebyggelse af demens. Derudover kan det være nyttigt til at bekæmpe visse tilstande forbundet med aldring, såsom højt kolesteroltal.

Superfood Moringa

På grund af dets usædvanligt høje næringsværdi er moringa et af de mest kraftfulde skønhedstilskud, da det stimulerer hele kroppen, øger energiniveauet og modstandsdygtigheden over for ydre påvirkninger. Moringa fremskynder, aktiverer og regulerer de metaboliske processer, renser kroppen for affaldsstoffer og øger immuniteten.

Probiotika

At opretholde en sund tarm og immunsystem er vigtigt for ethvert stadie af livet, så det kan være en god idé at tilføje probiotika til din liste over anti-aging kosttilskud. Ved at nedbryde og fjerne toksiner, kræftfremkaldende stoffer, allergener, salte og tungmetaller fra kroppen forhindrer probiotika udviklingen af forskellige sygdomme.

Spis antioxidantrige fødevarer eller kosttilskud for at se yngre ud

Frie radikaler er kemiske forbindelser og ustabile molekyler, som kroppen producerer som en reaktion på miljømæssige og andre belastninger, fordi kroppen behandler fødevarer og reagerer på miljøet. Derfor er det helt normalt at have nogle frie radikaler i kroppen.

Som konklusion, hvis kroppen ikke kan behandle og fjerne frie radikaler effektivt, kan oxidativ stress resultere, og dette kan skade celler, DNA og kropsfunktioner, der fører til en generel aldring af kroppen.

Antioxidanter er forsvarsmekanismen mod frie radikaler. Men hver antioxidant tjener en anden funktion og er ikke udskiftelig med en anden.

Antioxidantfordele:

Frem for alt stimulerer og øger antioxidanter kroppens forsvar mod patogener og styrker immunsystemet. Afslutningsvis hjælper de med at fjerne skadelige giftige stoffer, hæmmer og forhindrer opståen og udviklingen af mange farlige sygdomme, bidrager til behandlingen af næsten alle kroniske sygdomme og kan hjælpe dig til at se yngre ud.

Antioxidanter:

 • Langsomme ældningsprocesser
 • Lavere kolesterol
 • Reducer risikoen for åreforkalkning
 • Reducer risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde
 • Langsom Alzheimers sygdom
 • Formindsk desuden risikoen for at udvikle tumorer
 • Afslutningsvis reducere skaderne forårsaget af cigaretrøg mv.

7 antioxidantrige kosttilskud til at bekæmpe frie radikaler:

 1. Vitamin C
 2. Vitamin E
 3. Selen
 4. Zink
 5. Curcumin
 6. Vitamin A

Leave a Reply

Your email address will not be published.