Categories
Annonce

Sådan træner målmænd

Hvis du er en aspirerende målmand, eller hvis du bare er nysgerrig på hvordan professionelle målmænd træner, så er dette blogindlæg for dig. Læs videre for at lære om de forskellige typer af træning, som målmænd gennemgår for at finpudse deres færdigheder og holde sig skarpe.

Målmænd skal være smidige, stærke og have hurtige reflekser. For at opnå dette atletiske niveau skal målmændene gennemgå en række forskellige træningsøvelser.

En type træning, som alle målmænd gennemgår, er træning af fodarbejde. Denne type træning hjælper målmændene med at udvikle den smidighed og hurtighed, der er nødvendig for at kunne foretage redninger. Fodarbejdsøvelser kan udføres med eller uden bold og involverer ofte kegler eller andre markører, der er placeret rundt omkring på træningsområdet.

Målmænd skal også have stærke arme for at kunne kaste bolden langt væk. For at opbygge armstyrke laver mange målmænd vægtløftningsøvelser og plyometriske øvelser. Plyometriske øvelser er eksplosive øvelser, der er med til at udvikle kraft og hurtighed.

Endelig skal målmænd have hurtige reflekser for at kunne reagere hurtigt på skud på mål. For at træne deres reflekser bruger mange målmænd tennisbolde eller andre små bolde til at træne deres reflekser. Målmanden står foran en væg, og en anden person får bolden til at prelle af på væggen med forskellige hastigheder og vinkler. Målmanden skal så reagere hurtigt og fange bolden, før den rammer jorden.

Som du kan se, er der meget, der skal lægges i træningen for at blive en professionel målmand. Målmænd skal være smidige, stærke og have hurtige reflekser. De gennemgår fodtræning, vægtløftning, plyometrisk træning og reflektionstræning for at finpudse deres færdigheder. Hvis du stræber efter at blive professionel målmand, skal du huske disse ting, mens du træner!

Du kan læse lange mange flere artikler om fodbold på Coppadiem.dk. Her finder du alt fra nyheder om fodbold til artikler om hvordan du selv kan blive en bedre fodboldspiller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.