Categories
Annonce

3 nemme måder du kan være mere aktiv på

Har du fået mod på at blive mere aktiv, men har du svært ved at lure, hvordan du bedst kan gribe det an, kan det være en god idé at læse med her. For vi kommer her med et par gode bud på, hvad du selv kan gøre for at være mere aktiv – på den nemme måde.

Gør det til en del af din rutine

For det første kan det være smart at gøre det til en del af din daglige rutine at være mere aktiv.

Hver dag skal du fx til skole eller til arbejde. Her kan du jo så vælge at tage cyklen eller at gå frem og tilbage, hvis det er inden for en realistisk distance. På den måde kan du tvinge dig selv til at være mere aktiv, da du ikke rigtig kan snige dig udenom at skulle på arbejde eller i skole. Her hjælper det ikke bare at finde på en dårlig undskyldning.

Start i det små

Hvis du gerne vil være mere aktiv, men du ikke lige kan overskue at skulle løbe 10 km hver eneste dag, kan du i stedet vælge at starte i det små. Start med at aftale med dig selv, at du bare skal gå i 10 minutter hver dag. Det kan alle finde tid og overskud til.

Når du har succes med det, kan du jo vælge at gøre hver anden gåtur til en lille løbetur. Og på den måde kan du hele tiden, med små skridt, gøre dig selv mere og mere aktiv, jo mere du vænner dig til det.

Lav praktiske opgaver hver dag

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en idé for dig at lave flere små praktiske opgaver i løbet af en dag. Det er også en god måde at holde sig selv i gang på.

Det kan være ved at lave havearbejde, gøre rent i huset, ordne kælderen, rydde op i garagen eller hvad der nu ellers er af små opgaver. Og efter en måned kan du sikkert starte forfra igen, da der sikkert på ny er blevet rodet i garagen, eller at haven trænger til en kærlig hånd. Så er det fysisk aktivitet med et praktisk formål.

Find Nespresso i Aalborg her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.