Categories
Annonce

Kan jeg prøve faldskærmsudspring i Danmark?

Ja, du kan faktisk godt komme til at prøve at springe i faldskærm i Danmark, hvis du har mod på det. Der er jo mange, der drømmer om at komme til at prøve faldskærmsudspring, og hvis det også er en drøm for dig, er det måske i år, at du skal kaste dig ud i det. Det vil uden tvivl være en oplevelse, du aldrig kommer til at glemme, og som for altid vil være en af dine vildeste minder.

Hvor kan jeg prøve faldskærmsudspring?

Det kan du komme til at prøve rigtig mange forskellige steder, da der findes en lang række faldskærmsklubber, der tilbyder lige netop den oplevelse. Så næsten uanset hvor i landet du bor, er der gode chancer for, at du kan finde en klub, der tilbyder sådan en oplevelse til dig. Hvis du er uheldig, kan det godt være, at du skal ud at køre en lille tur for at komme hen til klubben eller centret med faldskærmsudspring, men vi er faktisk dækket ret godt ind i Danmark, så det kan lade sig gøre i de fleste områder i landet.

Kan jeg springe solo?

Hvis du har lyst til at stå for dit spring selv, er der intet problem i det. Du kan sagtens vælge at springe solo, og det er der mange, der vælger at gøre, så du er bestemt ikke den eneste. Det er alligevel noget lidt andet, når det er dig selv, der skal stå for at udløse skærmen og springe sikkert ned på jorden igen. Dog kræver det også en god portion mod, men hvis du er en modig type, er der jo ikke nogen vej udenom end at vælge at springe solo, når du skal ud at springe i faldskærm inden for den nærmeste fremtid.

Kan jeg springe tandem?

Ja, du kan sagtens også komme til at springe i tandem, hvis du har mere lyst til det. Det kan være grænseoverskridende selv at have ansvaret for at udløse skærmen og have styr på det hele, og derfor er der også mange, der vælger at springe i tandem med en erfaren springer, der nok skal sørge for at få dig sikkert ned på jorden igen. At springe i tandem er stadig en lige så stor oplevelse som at springe solo, og du kommer stadig til at få hele suset af at springe i faldskærm, selvom der er en guide på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.